ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά έγιναν ανάμεσα σε Δώνη και Μολό – Η άσχημη συμπεριφορά και ο εκνευρισμός του Γάλλου στο Κορωπί!

Απαράδεκτη η συμπεριφορά από τον Γιοάν Μολό που μετά το τετ α τετ με τον Γιώργο Δώνη και τα όσα του είπε, πήγε στα αποδυτήρια και εκνευρισμένος πετούσε πράγματα!

Αυτά έγιναν ανάμεσα σε Δώνη και Μολό - Η άσχημη συμπεριφορά και ο εκνευρισμός του Γάλλου στο Κορωπί!

Απαράδεκτη η συμπεριφορά από τον Γιοάν Μολό που μετά το τετ α τετ με τον Γιώργο Δώνη και τα όσα του είπε, πήγε στα αποδυτήρια και εκνευρισμένος πετούσε πράγματα!

Ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε σήμερα ότι ο Μολό δεν αποκλείστηκε από την αποστολή επειδή έδειχνε αδιαφορία στις προπονήσεις, αλλά λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων. Ο Ελληνας προπονητής δε θέλησε να πει περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Τι πραγματικά έγινε με τον Γάλλο και “κόπηκε”; Η απάντηση, παρακάτω…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πριν από την τελευταία προπόνηση ενόψει Ξάνθης, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να μιλήσει με τον προπονητή, κάτι που συνέβη. Οι δυο τους συζήτησαν με τον παίκτη να έχει απαράδεκτη συμπεριφορά και άσχημο τρόπο απέναντι στον Δώνη. Μάλιστα, υπήρξε και συνέχεια. Ο Μολό, αφού μίλησε με τον Δώνη, μπήκε στα αποδυτήρια και εκνευρισμένος, μπροστά στους συμπαίκτες του, είχε άσχημη συμπεριφορά, ξέσπασε σε διάφορα… γαλλικά και χτυπούσε αντικείμενα! Ολο αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Μολό να μείνει εκτός της αναμέτρησης με την Ξάνθη και να τιμωρηθεί από το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.