ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Δεν υπάρχει γιατρειά!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για έναν Παναθηναϊκό με χαμηλό ποδοσφαιρικό ταβάνι και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ διοικητικά

Δεν υπάρχει γιατρειά!

Πισωγύρισμα κανονικότατο αυτό κόντρα στην Ξάνθη και χαμένη ευκαιρία να ξεπεράσεις την πρώτη σου χοντρή κρίση που ήρθε από τόσο νωρίς. Είσαι ξανά εκεί που περίπου βρισκόσουν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με λίγα λόγια, βυθισμένος στην απογοήτευση, τη μιζέρια και την έλλειψη οποιασδήποτε ελπίδας.

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης, ένα γήπεδο που είναι να απορεί κανείς πως φτάσαμε ως εκεί, ο Παναθηναϊκός είδε να πηγαίνει στράφι η προσπάθειά του και νταηλίκι να του τρώνε από έναν έως τρεις δικούς του βαθμούς. Με το έτσι θέλω, με το σε γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Δυστυχώς δεν υπάρχει γιατρεία γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό. Όχι πως θα υπήρχε αν κερδίζαμε, αλλά θα είχαμε κάτι να ασχολούμαστε. Ποδοσφαιρικά το τριφύλλι έχει χαμηλό ταβάνι. Φαίνεται αυτό με γυμνό μάτι, φαίνεται όταν ψάχνεις με το κιάλι τις προσωπικότητες. Πλην του Ζαχίντ δηλαδή ποιος μπορούσε να κάνει διαφορά, ποιος μπορεί να περάσει τον αντίπαλό του, να βγάλει μια πάσα της προκοπής;

Την ίδια ώρα είσαι τόσο ανύπαρκτος διοικητικά που δεν κωλώνουν να σε κλέψουν ακόμη και με το var. Το κάνανε την πρεμιέρα με το χέρι του Βύντρα, το έκαναν ξανά στη Νέα Σμύρνη με τη μη αποβολή του Μανιάτη, δώστου ξανά και τώρα. Ρε σαν τον κερατά που πιάνει τη γυναίκα του καβάλα και ενώ την βλέπει αυτή του λέει δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου.

Τι σκατά μπορεί να είδε ο Σκουλάς και ο άλλος ακόμη δεν έχω καταλάβει. Ή μάλλον έχουμε καταλάβει. Γιατί ακόμη και η Ξάνθη και διοίκηση έχει και… φίλους που την προσέχουν. Εσύ δεν είσαι πουθενά και αν δεν αλλάξεις ιδιοκτήτη εκεί θα παραμείνεις. Δεν υπάρχει άλλη λύση, δεν υπάρχει κανένα φάρμακο. Βάζεις κανονικό γκολ στο ακυρώνουν. Τρως οφσάιντ στο μετράνε. Το 1-0 το κάνουν 0-1 και… πάπαλα. Απίστευτα πράγματα, τρομερά νταβατζιλίκια. Έβγαλες με ανακοίνωση και… ξεπέρασες τον εαυτό σου. Παίζει να μην κοιμήθηκαν στην ΚΕΔ όλο το βράδυ…

Τι άλλο να κάτσεις να πεις για μπαλίτσα τώρα και τι πράγμα να αναλύσεις… Λες και υπάρχει σε κάποιο βιβλίο πως όταν δεν είσαι καλός (που αυτή τη φορά αυτό συνέβη μόνο στην επανάληψη) πρέπει με το ζόρι να χάσεις ρε αδερφέ… Απλά όταν κόντρα στις θριαμβολογίες για μπαλάρα στη Νέα Σμύρνη λέγαμε πως παίξαμε «τόσο – όσο» εμφάνιση σαν αυτή με την Ξάνθη φοβόμασταν. Ασχέτως var φυσικά…

Για να τελειώνουμε και να μην σας κουράζουμε επειδή είστε ήδη κουρασμένοι. Ότι και να λέμε αν δεν αλλάξει διοίκηση τζάμπα θα καίει η λάμπα. Είσαι τόσο ανύπαρκτος και ανυπόληπτος που ότι και να κάνεις στο ποδοσφαιρικό κομμάτι δεν το σώζεις το πράγμα. Σκεφτείτε τώρα δηλαδή που έχεις και ένα κάρο θέματα, απόρροια του κακού σχεδιασμού και του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος συγκεκριμένων παικτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ