ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Λαύριο – Παναθηναϊκός 81-112: Πάρτι στο Λαύριο και τώρα… Βιλερμπάν

Ο Παναθηναϊκός χάρισε σκορ και θέαμα στο κλειστό του Λαυρίου, κάνοντας υγιεινό περίπατο πριν από το ματς της Πέμπτης με τη Βιλερμπάν στη Λυόν. Πρώτος σκόρερ ο Φριντέτ (24π), ξεχώρισαν και οι Παπαγιάννης (16π) - Παπαπέτρου (14π).

Λαύριο - Παναθηναϊκός 81-112: Πάρτι στο Λαύριο και τώρα... Βιλερμπάν

Ο Παναθηναϊκός ήταν το ξεκάθαρο φαβορί στο Λαύριο και επιβεβαίωσε από νωρίς την υπεροχή του, κόντρα στους αξιόμαχους γηπεδούχους. “Χτυπώντας” αρχικά από το ζωγραφιστό, οι Παπαγιάννης και Τόμας έκαναν τη δουλειά τους, εκμεταλλευόμενοι τη διαφορά ύψους που υπήρχε με τους αντίπαλους ψηλούς. Κάπως έτσι, η διαφορά άνοιξε από νωρίς, φτάνοντας το +15 (18-33). Οι πράσινοι, όπως και οι παίκτες του Λαυρίου, έδωσαν σκορ και θέαμα στους θεατές, αφήνοντας… στην άκρη την άμυνα σε ορισμένες στιγμές.

Γι’ αυτό και στο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός είχε δεχθεί 44 πόντους, αλλά είχε απαντήσει με 62. Πως συνέβη αυτό; Ο Παπαγιάννης συνέχιζε να είναι εύστοχος στις προσπάθειες που έπαιρνε, ενώ στην περιφέρεια, η συνεισφορά του Φριντέτ (έφτασε… αθόρυβα στους 17 πόντους στο ημίχρονο) και του Τόμας, ήταν αρκετή για να ανοίξει η ψαλίδα και να φαντάζει πολύ πιθανή η επίτευξη της πρώτης “κατοστάρας” στη σεζόν.

Ουσιαστικά τα πάντα είχαν… δρομολογηθεί από νωρίς, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να ανοίγει περισσότερο το ροτέισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, ακόμη και στον Κωνσταντίνο Παπαδάκη, ο οποίος πήρε τη θέση του Ταϊρίς Ράις (εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας). Την ίδια ώρα, ο Τζίμερ Φριντέτ συνέχισε το… βιολί του, με άπαντες να δίνουν από κάτι, φτάνοντας τους 91 πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Ο Παπαδάκης έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του, σκοράροντας στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Παππά να επιστρέφει στο παρκέ, παίρνοντας λεπτά συμμετοχής. Ο ρυθμός ήταν λογικό να πέσει στα τελευταία λεπτά, με τους φίλους της ομάδας να τραγουδούν χαρούμενοι για το θέαμα που προσφέρθηκε, αναμένοντας πλέον “διπλό” στη Λυόν, κόντρα στη Βιλερμπάν.

Τα δεκάλεπτα: 18-33, 44-62, 61-91, 81-112

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ