Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παππά:

Για το ματς: «Μην κρυβόμαστε, το σημερινό ματς ανήκει στην προετοιμασία μας για την Βιλερμπάν. Δείξαμε καλό πρόσωπο, δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, είναι αξιόλογη ομάδα το Λαύριο. Τα καταφέραμε καλά και τώρα πάμε για το επόμενο ματς»

Για το τι έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι «Έχουμε στο ρόστερ μας έναν τύπο με δολοφονικό σουτ, ακόμα και στις μέρες που δεν βρίσκει σουτ ανοίγουν οι χώροι για τους υπόλοιπους παίκτες και είναι σημαντικό. Ο Νικ είναι σημαντικος πυλώνας σε άμυνα και επίθεση, ο Ντεσόν είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχουμε πολύ καλό προπονητή ο οποίος έχει δείξει τα αποτελέσματα της δουλειάς του, θέλουμε λίγο χρόνο για να αφομοιώσουμε όσα έχουμε δουλέψει αλλά είμαστε σε καλό σημείο»

Για την δική του θετική εικόνα στο παρκέ: «Είναι σχετικό, σημασία έχει πως νιώθεις και εγώ νιώθω καλά. Είναι ιατρικό το θέμα, το μόσχευμα είναι ακόμη ζεστό, το ιατρικό τιμ και ο προπονητής έχουν εμπιστοσύνη σε μένα και το σημαντικό ήταν να δουλεύω έτσι ώστε να μπορώ να βοηθήσω όταν έρθουν τα επίσημα»

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν ομάδες που έχουν δυναμώσει. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός λείπει από το πρωτάθλημα, το γιατί ίσως να το ξέρουν καλύτερα οι αρμόδιοι, μακάρι να φτάξουν τα πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανταγωνιστικό, υπάρχει η ΑΕΚ, ο Προμηθεάς, είναι πολύ καλές ομάδες».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου