ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο λόγος που ο Χατζηγιοβάνης έμεινε εκτός αποστολής με την Ξάνθη

Η εξήγηση πίσω από την απόφαση του Γιώργου Δώνη για τον 22χρονο εξτρέμ.

Ο λόγος που ο Χατζηγιοβάνης έμεινε εκτός αποστολής με την Ξάνθη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έμεινε εκτός της αποστολής για το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη στη Ριζούπολη. Μία κίνηση που αρκετοί ερμήνευσαν ως “απάντηση” για το γεγονός πως ο 22χρονος εξτρέμ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους “πράσινους”.

Όμως, ο πραγματικός λόγος δεν έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη. Σύμφωνα με την “Πράσινη”, ο Δώνης είχε μιλήσει πριν από μερικές ημέρες με τον ποδοσφαιριστή, αναφέροντάς του ότι δεν πρέπει να τον επηρεάσει όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται γύρω από το όνομά του τον τελευταίο καιρό και πως πήρε την απόφαση να τον αφήσει εκτός, θεωρώντας ότι υπήρχε πιθανότητα μεγάλων αποδοκιμασιών προς το πρόσωπό του από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Χατζηγιοβάνης συμφώνησε με αυτό και δέχθηκε την απόφαση του προπονητή του. Μάλιστα, όπως αναφέρει η “Πράσινη”, ο 22χρονος θα επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας στα επόμενα ματς, ίσως και στην ενδεκάδα, καθώς ο Δώνης τον υπολογίζει κανονικά.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...