ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός και Molto συνεχίζουν μαζί

H KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με την Chipita και συγκεκριμένα τη Molto.

Παναθηναϊκός και Molto συνεχίζουν μαζί

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της απόλυτα επιτυχημένης χορηγικής της συνεργασίας με την Chipita και πιο συγκεκριμένα με το Molto, το Νο1 κρουασάν της Ελλάδας, για ακόμη έναν χρόνο.

Η Chipita βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό εδώ και πολλά χρόνια, στηρίζοντας τόσο τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, όσο και τα εθνικά πρωταθλήματα, προσφέροντας σε μεγάλες και ιστορικές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ενεργή υποστήριξη. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύει την ενασχόληση των νέων παιδιών με ένα από τα πιο αγαπημένα αθλήματα.

Η Chipita συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες τροφίμων και διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες προϊόντων, όπως Molto, 7DAYS Croissant και Bake Rolls, που έχουν κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών σε 56 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.877 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...