ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα είπε με Δώνη και Νταμπίζα ο Μολό – Πήρε άδεια για Παρίσι

Ο Γιοάν Μολό είχε σήμερα κουβέντα με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα. Η υπόσχεση και η διήμερη άδεια.

Τα είπε με Δώνη και Νταμπίζα ο Μολό - Πήρε άδεια για Παρίσι

Διάθεση για μια νέα αρχή διαπιστώθηκε από τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, στη συζήτηση που είχαν σήμερα με τον Γιοάν Μολό στο Κορωπί, με αφορμή την πρόσφατη συμπεριφορά του Γάλλου εξτρέμ.

Ο Γιοάν Μολό έδειξε να κατανοεί το γεγονός πως η όλη συμπεριφορά του ερχόταν σε αντίθεση με τους κανόνες του κλαμπ και τα “θέλω” του Γιώργου Δώνη. Από την πλευρά του, ο κόουτς του τριφυλλιού επεσήμανε ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους κανονισμούς. Δώνης και Μολό έδωσαν τα… χέρια, με στόχο να γίνει μια νέα αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος εξτρέμ θα μεταβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στο Παρίσι, λόγω οικογενειακού προβλήματος, με τους “πράσινους” να του χορηγούν διήμερη άδεια για να μεταβεί στη Γαλλία.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.783 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.