ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: “Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ ταυτίζεται με αυτή του Παναθηναϊκού”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ.

Πεδουλάκης:

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ.

Η ΚΑΕ  Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας  για την ανανέωση συνεργασίας των δυο πλευρών.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.983 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον ΟΠΑΠ. Για εμάς ο ΟΠΑΠ είναι το μοναδικό κομμάτι του κράτους που ήταν ανταποδοτικό και το κύτταρο που αναγέννησε τον ελληνικό αθλητισμό. Η κοινωνική του προσφορά ταυτίζεται με αυτή του Παναθηναϊκού. Οι ακαδημίες για τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο και όλα τα παιδιά με ιδιαιτερότητες έχουν μια ευκαιρία. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της ζωής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.