ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτοιμος απο βδομάδα ο Φάουστο

Ο Φάουστο Τιένθα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης από την επόμενη εβδομάδα.

Έτοιμος απο βδομάδα ο Φάουστο

Ο Φάουστο Τιένθα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης από την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ δεν έχει προσφέρει ακόμη τις υπηρεσίες του στο τριφύλλι. Κάτι το οποίο είναι λογικό, αφού, πλην των ενοχλήσεών του, μιλάμε και για ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε ρυθμό, αφού ήταν όλο το καλοκαίρι δίχως ομάδας και μόνο με ατομικές προπονήσεις. Ο ποδοσφαιριστής είχε το πρόβλημα με τη μέση του που τον πήγε ακόμη πιο πίσω, αλλά όλα δείχνουν ότι σύντομα θα τον δούμε να αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα.

Ο Φάουστο αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων από την ερχόμενη Δευτέρα και να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.