ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φριντέτ: «Μπορώ να κάνω πολλά στο παρκέ»

Ο Τζιμέρ Φριντέτ σε συνέντευξη του τόνισε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και σ’ άλλους τομείς πέρα από το σκοράρισμα.

Φριντέτ: «Μπορώ να κάνω πολλά στο παρκέ»

Ο Τζίμερ Φριντέτ αφού αποδέχτηκε τον χαρακτηρισμό του καλού σουτέρ, αποκάλυψε ότι μπορεί να βοηθήσει και σε άλλους τομείς τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Sportime»:

Για το αν ο ρόλος του είναι αυτός του σουτέρ:

«Αυτός ο ρόλος με ακολουθεί όπου και αν πάω. Σε όλη την καριέρα μου, όπου και αν έχω παίξει. Όλοι περιμένουν να σουτάρω και να σκοράρω συνέχεια. Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου αρέσει να το κάνω αυτό στο παρκέ. Μπορώ όμως να κάνω και άλλα πράγματα στο παρκέ και να βοηθάω την ομάδα μου με όλους τους τρόπους».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 10.396 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει φέτος το «τριφύλλι»:

«Έχουμε μία σπουδαία ομάδα, έναν σπουδαίο προπονητή, εξαιρετικές προσωπικότητες, σπουδαίο ταλέντο. Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει ψηλά. Το σημαντικό είναι να μπουν όλα αυτά μαζί και να προσαρμοστούν όλα μέσα στο παιχνίδι της ομάδας. Η Euroleague δεν είναι εύκολη. Πρέπει να δέσουμε ως ομάδα για να πάμε στα πλέι-οφ και στο Final Four. Ακόμα υπάρχει δρόμος, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Κλείνοντας είπε:

«Θα κάνουμε τα πάντα. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Θα παλέψουμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι. Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα και τον κόσμο μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.