ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ PANATHINAIKOS24.GR

Χατζηγιοβάνης: Επιστρέφει στη δράση, αλλά…

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά με την πράσινη φανέλα. Τι συμβαίνει, όμως, με το ποδοσφαιρικό του μέλλον και πόσες πιθανότητες υπάρχουν για ανατροπή; Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Χατζηγιοβάνης: Επιστρέφει στη δράση, αλλά…

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτελεί το πιο hot όνομα των τελευταίων εβδομάδων στην Παναθηναϊκή επικαιρότητα. Από τη μια η αρχική αισιοδοξία για επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών, μετά την πρόταση του Νίκου Νταμπίζα και από την άλλη η άρνηση, το «πάγωμα» στις σχέσεις και ο προσωρινός παραγκωνισμός του ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός άσος, τις τελευταίες αγωνιστικές ήταν είτε στον πάγκο, είτε εκτός αποστολής και οι συζητήσεις γύρω από την υπόθεσή του ήταν (και παραμένουν) πολλές στα… πράσινα στέκια.

Επιστροφή στο χορτάρι

Ο Γιώργος Δώνης είχε συζήτηση μαζί του και αφού πρώτα έβαλε τέλος στην παρεξήγηση που έγινε όταν μετά το ματς με τον Πανιώνιο μίλησε για το θέμα και τόνισε ότι ο παίκτης θέλει να φύγει, ο Χατζηγιοβάνης είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο εξτρέμ του τριφυλλιού αναμένεται να πάρει θέση στο χορτάρι και να βοηθήσει την ομάδα του. Άλλωστε, παρά τα όσα ακούστηκαν και τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, από την πλευρά του Γιώργου Δώνη δεν υπάρχει καμία διάθεση εκδικητικότητας, ούτε τιμωρίας. Δεν είναι τέτοιος τύπος ο προπονητής του τριφυλλιού και το έχει δείξει. Ο παίκτης υπολογίζεται, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στο θέμα συμβολαίου.

Σούπερ στις προπονήσεις

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μίνι αγωνιστική απραξία, ο Χατζηγιοβάνης κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι στις προπονήσεις στο Κορωπί. Ο νεαρός όχι απλά τα πηγαίνει καλά, αλλά σούπερ στα διπλά και στις ασκήσεις. Δείχνει επαγγελματισμό, τα δίνει όλα κάθε μέρα- κάτι που αρέσει στον Δώνη- και «φωνάζει» ότι παραμένει μέλος της ομάδας. Αν συνυπολογίσουμε σε αυτό, το γεγονός ότι δεν έχει βγει να πει το παραμικρό για το θέμα του συμβολαίου του και τα όσα έχουν συμβεί, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι η στάση του ποδοσφαιριστή είναι επαγγελματική και αυτό είναι κάτι που πρέπει να τονιστεί.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 892 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καμία ανατροπή με τα τωρινά δεδομένα

Είναι δεδομένο ότι ο Χατζηγιοβάνης δε δέχεται την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος είχε ως προτεραιότητα να παραμείνει στο τριφύλλι, ρίχνοντας ματιές στο εξωτερικό, αλλά αρνήθηκε την προσφορά από τον Νίκο Νταμπίζα, θεωρώντας την μικρή. Δε μιλάμε, φυσικά, για μια μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Γνωστά είναι τα πράγματα και οι διαφωνίες στο οικονομικό και τη ρήτρα. Ο Χατζηγιοβάνης θεωρεί ότι θα έπρεπε να επιβραβευτεί από την ομάδα. Άλλωστε, μιλάμε για έναν παίκτη, προϊόν της ακαδημίας, ο οποίος παίρνει 40.000 ευρώ ετησίως και σχεδόν άλλα τόσα από τα μπόνους συμμετοχών. Το ερώτημα είναι τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον…

Η πλευρά Νταμπίζα δεν έχει επικοινωνήσει το τελευταίο διάστημα με αυτή του Χατζηγιοβάνη και κανείς δεν ξέρει αν αυτό θα συμβεί. Είναι πιθανό. Η πραγματικότητα είναι ότι με τα τωρινά δεδομένα, ανατροπή δεν πρόκειται να υπάρξει. Η διαφωνία παραμένει και ο ποδοσφαιριστής κοιτάζει το μέλλον του στο εξωτερικό, κάτι που αν συμβεί θα βγάλει μεγαλύτερο χαμένο της υπόθεσης τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αφήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτει, δίχως να βάλει στο ταμείο του ούτε ένα ευρώ. Η μοναδική περίπτωση να έχουμε θεαματική ανατροπή είναι ο Νταμπίζας να επανέλθει με καλύτερη πρόταση και να «κλειδώσει» την παραμονή του νεαρού…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.