ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το προσπαθεί ο Μολό, αλλά…

Ο Γιοάν Μολό δείχνει περισσότερη όρεξη στις προπονήσεις.

Το προσπαθεί ο Μολό, αλλά...

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας τα είπαν με τον Γιοάν Μολό, με στόχο να δοθεί ένα τέλος στο θέμα που είχε δημιουργηθεί. Οι Δώνης και Νταμπίζας ξεκαθάρισαν στον Μολό ότι υπάρχουν κανόνες και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι θα αλλάξει συμπεριφορά, ώστε να βοηθήσει την ομάδα.

Σύμφωνα με την “Πράσινη”, ο Μολό δείχνει διαφορετικό πρόσωπο στις προπονήσεις, όντας πιο ορεξάτος και έτοιμος να αποδείξει ότι δεν θα δώσει άλλο δικαίωμα στον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Η προσπάθεια του Μολό γίνεται αντιληπτή, ωστόσο οι κινήσεις του αποτελούν ένα βήμα προς τη μεταμέλεια και όχι σημαντικό δείγμα. Κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.