ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρατηρήσεις Νταμπίζα στους παίκτες για καθυστερήσεις και κινητά!

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με αφορμή τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα και τα πρόστιμα που έχουν πέσει.

Παρατηρήσεις Νταμπίζα στους παίκτες για καθυστερήσεις και κινητά!

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με αφορμή τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα και τα πρόστιμα που έχουν πέσει.

Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα στο τριφύλλι, που αφορούν είτε αργοπορία, είτε ζητήματα εσωτερικού κανονισμού της ομάδας. Άλλωστε, έχει γίνει γνωστό ότι το χέρι στην τσέπη για καθυστέρηση στις προπονήσεις έχουν βάλει οι Ζαχίντ, Βέργος, Μολό και Μπεκ. Δεν είναι μόνο αυτοί οι ποδοσφαιριστές, όμως, που έχουν πληρώσει ένα μικρό ποσό ως πρόστιμο, βάσει του κανονισμού του “τριφυλλιού”.

Υπάρχει αρκετοί περισσότεροι που πλήρωσαν πρόστιμο για χρήση κινητού σε ώρες και μέρη που απαγορεύονται (φυσιοθεραπείες κλπ). Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε έντονα, κυρίως την εβδομάδα που μας πέρασε, με αρκετούς παίκτες να χρησιμοποιούν την τηλεφωνική τους συσκευή εκεί που απαγορεύεται. Ετσι, λοιπόν, τμωρήθηκαν με πρόστιμο. Να θυμίσουμε ότι το συνολικό ποσό των προστίμων πηγαίνουν σε υπαλλήλους της ομάδας οι οποίοι είναι χαμηλόμισθοι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νίκος Νταμπίζας, βλέποντας ότι το φαινόμενο των πειθαρχικών παραπτωμάτων και της χρήσης των κινητών, είναι επαναλαμβόμενο, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα και τους μίλησε. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έκανε έντονες παρατηρήσεις και ζήτησε να σταματήσει άμεσα το φαινόμενο αυτό και να είναι όλοι συγκεντρωμένοι στα “θέλω” της ομάδας και πουθενά αλλού, ειδικά την ώρα των προπονήσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...