Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με αφορμή τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα και τα πρόστιμα που έχουν πέσει.

Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα στο τριφύλλι, που αφορούν είτε αργοπορία, είτε ζητήματα εσωτερικού κανονισμού της ομάδας. Άλλωστε, έχει γίνει γνωστό ότι το χέρι στην τσέπη για καθυστέρηση στις προπονήσεις έχουν βάλει οι Ζαχίντ, Βέργος, Μολό και Μπεκ. Δεν είναι μόνο αυτοί οι ποδοσφαιριστές, όμως, που έχουν πληρώσει ένα μικρό ποσό ως πρόστιμο, βάσει του κανονισμού του «τριφυλλιού».

Υπάρχει αρκετοί περισσότεροι που πλήρωσαν πρόστιμο για χρήση κινητού σε ώρες και μέρη που απαγορεύονται (φυσιοθεραπείες κλπ). Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε έντονα, κυρίως την εβδομάδα που μας πέρασε, με αρκετούς παίκτες να χρησιμοποιούν την τηλεφωνική τους συσκευή εκεί που απαγορεύεται. Ετσι, λοιπόν, τμωρήθηκαν με πρόστιμο. Να θυμίσουμε ότι το συνολικό ποσό των προστίμων πηγαίνουν σε υπαλλήλους της ομάδας οι οποίοι είναι χαμηλόμισθοι.

Ο Νίκος Νταμπίζας, βλέποντας ότι το φαινόμενο των πειθαρχικών παραπτωμάτων και της χρήσης των κινητών, είναι επαναλαμβόμενο, συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα και τους μίλησε. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έκανε έντονες παρατηρήσεις και ζήτησε να σταματήσει άμεσα το φαινόμενο αυτό και να είναι όλοι συγκεντρωμένοι στα «θέλω» της ομάδας και πουθενά αλλού, ειδικά την ώρα των προπονήσεων.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου