ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλύτερος από Ρονάλντο και Μέσι στα φάουλ ο Φραντζέσκος! (vid)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού και το ιδιαίτερο ρεκόρ του!

Καλύτερος από Ρονάλντο και Μέσι στα φάουλ ο Φραντζέσκος! (vid)

Ο Κώστας Φραντζέσκος έχει μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πιο ικανούς, αν όχι ο πιο ικανός και συνάμα αποτελεσματικός εκτελεστής φάουλ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Φραντζέσκος, η Mr. Φάουλ, όπως ήταν το προσωνύμιό του, φόρεσε για τέσσερα χρόνια την πράσινη φανέλα (1990-94) και έδειξε, όπως και στις επόμενες ομάδες του, την έφεση που είχε το να σκοράρει απευθείας από φάουλ

Μάλιστα, οι επιδόσεις του τον έχουν φέρει πιο μπροστά από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Όπως σημειώνεται στο αφιέρωμα του “Oh my goal”, o Φραντζέσκος είχε σημειώσει 57 γκολ από εκτελέσεις φάουλ, επίδοση που τον τοποθετεί στην 11η θέση της λίστας, πάνω από τον Πορτογάλο σταρ της Γιουβέντους (54) και τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα, που έχει μέχρι στιγμής 49.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.