ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απειλεί ο Ερντογάν: “Θα ανοίξω τα σύνορα και θα σας στείλω 3,5 εκατομμύρια μετανάστες και πρόσφυγες”

Νέες απειλές από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ευρώπης. Απειλεί να ανοίξει ξανά τις «πύλες της κολάσεως» για το προσφυγικό! «Θα σας στείλω 3,5 εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες» είπε ο Τούρκος πρόεδρος. Απαιτεί (!) να μη χαρακτηριστεί εισβολή η επιχείρηση στη Συρία! Μετά την ανακοίνωση κατά Ελλάδας και Κύπρου, έβρισε και τον πρόεδρο της Αιγύπτου! "Είναι δολοφόνος", είπε.

Απειλεί ο Ερντογάν:

Νέες απειλές από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ευρώπης. Απειλεί να ανοίξει ξανά τις «πύλες της κολάσεως» για το προσφυγικό! «Θα σας στείλω 3,5 εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες» είπε ο Τούρκος πρόεδρος. Απαιτεί (!) να μη χαρακτηριστεί εισβολή η επιχείρηση στη Συρία! Μετά την ανακοίνωση κατά Ελλάδας και Κύπρου, έβρισε και τον πρόεδρο της Αιγύπτου! “Είναι δολοφόνος”, είπε.

Για τον Ερντογάν, η επιχείρηση που έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν 24 ώρες στη βορειοανατολική Συρία, δεν είναι εισβολή. Κι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση τολμήσει (!) να τη χαρακτηρίσει έτσι, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπη με την οργή του.

Καταποντίζεται η τουρκική λίρα την ώρα που ο Ερντογάν σφυροκοπά τη Συρία!

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με όπλο, ξανά, το προσφυγικό, ο Ερντογάν απείλησε ευθέως την Ε.Ε. πως θα «πνίξει» την Ευρώπη με πρόσφυγες από τη Συρία. Εκμεταλλευόμενος το «όπλο» που του έχει δώσει η ίδια η Ευρώπη, ο Ερντογάν απείλησε, για πολλοστή φορά, να ανοίξει τα σύνορα.

«Αν η Ε.Ε. επιχειρήσει να περιγράψει την επιχείρησή μας (στη βορειοανατολική Συρία) ως εισβολή, η δουλειά μας θα είναι εύκολη, θα ανοίξουμε τα σύνορα και θα στείλουμε 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες σε εσάς», είπε ο Ερντογάν μιλώντας σε κομματική εκδήλωση. Και μόλις εκτόξευσε τη νέα απειλή, καταχειροκροτήθηκε!

πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.