ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προάγγελος εξελίξεων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Κατά πολλούς, η εξόφληση των εργαζομένων σε ΠΑΕ και Κορωπί είναι προάγγελος εξελίξεων.

Προάγγελος εξελίξεων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Κατά πολλούς, η εξόφληση των εργαζομένων σε ΠΑΕ και Κορωπί είναι προάγγελος εξελίξεων.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε σήμερα σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, καλύπτοντας όλες τις εκκρεμότητες στο υπαλληλικό προσωπικό, αλλά και κάτι… ψιλά που είχαν απομείνει σε ορισμένους ποδοσφαιριστές (δόση Μαϊου, μπόνους). Ετσι, λοιπόν, η διοίκηση δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε όσους βρίσκονται στην ομάδα και οι επόμενες υποχρεώσεις της είναι η μισθοδοσία και η δόση Οκτωβρίου στους παίκτες.

Τι σημαίνει αυτή η κίνηση από τον Αλαφούζο; Αρχικά, η ομάδα επιστρέφει σε μια κανονικότητα σε ό, τι αφορά την απόλυτη συνέπεια στις πληρωμές. Αυτό, αναμφίβολα, είναι θετικό. Από εκεί και πέρα, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι τα όσα συνέβησαν σήμερα είναι ένας προάγγελος εξελίξεων για την πράσινη ΠΑΕ. Το τελευταίο διάστημα, η φημολογία για επαφές με επενδυτές από το εξωτερικό έχουν φουντώσει, ενώ μην ξεχνάμε ότι πάντα στο προσκήνιο υπάρχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το PAO ALIVE.

Συναγερμός για Γκατσίνοβιτς!
Συναγερμός για Γκατσίνοβιτς! 6.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, από το περιβάλλον του Αλαφούζου δεν προκύπτει το παραμικρό. Ο μεγαλομέτοχος συνεχίζει να κρατάει χαμηλό προφίλ και να έχει ως στόχο την οικονομική εξυγίανση, μέχρι η ΠΑΕ να μη χρωστάει πουθενά ούτε ένα ευρώ, ώστε να την παραδώσει στον επόμενο. Για να δούμε…

loading...