ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός LIVE STREAMING

Εδώ θα δείτε LIVE STREAMING το ματς Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός.

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός LIVE STREAMING

Εδώ θα δείτε LIVE STREAMING το ματς ΒιλερμπάνΠαναθηναϊκός.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν απόψε τη Βιλερμπάν (21:45) στο «Astroballe» της Λυόν, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague και στοχεύουν στη δεύτερη νίκη τους, έπειτα από εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, η οποία θα αποτελέσει και η πρώτη εκτός έδρας στη σεζόν, όσον αφορά την εν λόγω διοργάνωση.

Με την ψυχολογία στα ύψη, έπειτα από τις νίκες επί του Ερυθρού Αστέρα και το show επί του Λαυρίου, οι παίκτες του Πεδουλάκη θα προσπαθήσουν να δείξουν και εμπράκτως το ότι είναι το φαβορί, απέναντι στη θεωρητικά ανίσχυρη αλλά στην πράξη επικίνδυνη Βιλερμπάν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.345 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Γαλλία χωρίς απώλειες, με τον Ταϊρίς Ράις να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και να θέτει εαυτόν διαθέσιμο για το ματς. Στην Αθήνα έμεινε για λόγους τακτικής ο Νίκος Παππάς.

Στο παρακάτω λινκ θα δείτε το ματς ζωντανά: http://la8osapofash.com/publ/euroleague_2015_16/euroleague/10_10_2019_21_45_lyon_villeurbanne_panathinaikos/483-1-0-14715

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.