ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η τελευταία επίθεση και η εξήγηση του Βόβορα (vid)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 79-78 από τη Βιλερμπάν στη Λυόν, με τον Γιώργο Βόβορα να εξηγεί τι ήθελαν να κάνουν οι πράσινοι στην τελευταία επίθεση.

Παναθηναϊκός: Η τελευταία επίθεση και η εξήγηση του Βόβορα (vid)

Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός, απώλεσε διαφορά 13 πόντων στο Astroballe, γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα με 79-78 από τη Βιλερμπάν. Οι πράσινοι είχαν στα χέρια τους την τελευταία επίθεση, αλλά η κατάληξη δεν ήταν επιτυχημένη, με τον Γιώργο Βόβορα να μιλά για τη φάση στη Nova:

«Όσον αφορά την τελευταία επίθεση, περιμέναμε ότι η αντίπαλη άμυνα θα προσαρμοστεί στον ΝτεΣόν και τον Φριντέτ. Δημιουργήσαμε χώρο στον δεξί διάδρομο για τον Νικ. Χάθηκε ένα λέι απ. Θα μπορούσε να μας δώσει την νίκη. Αυτή ήταν η οδηγία, βγήκε ένα καλό λέι απ. Νομίζω θα μπορούσαμε να το βάλουμε. Είχαμε τον χρόνο, κατεβάσαμε την μπάλα. Θέλαμε να επιτεθούμε στα τελευταία 4-5 δευτερόλεπτα, γι’ αυτό και αρχίσαμε από την baseline. Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε έναν διάδρομο. Έχουμε δει ότι στο μισό γήπεδο οι αντίπαλοι σε παίζουν πιο επιθετικά. Μπορεί να έχεις πρόβλημα και με την επαναφορά. Γι’ αυτό επιλέξαμε να το κάνουμε αυτό. Βέβαια, ένα play κρίνεται εκ του αποτελέσματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.