ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η τελευταία επίθεση και η εξήγηση του Βόβορα (vid)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 79-78 από τη Βιλερμπάν στη Λυόν, με τον Γιώργο Βόβορα να εξηγεί τι ήθελαν να κάνουν οι πράσινοι στην τελευταία επίθεση.

Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός, απώλεσε διαφορά 13 πόντων στο Astroballe, γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα με 79-78 από τη Βιλερμπάν. Οι πράσινοι είχαν στα χέρια τους την τελευταία επίθεση, αλλά η κατάληξη δεν ήταν επιτυχημένη, με τον Γιώργο Βόβορα να μιλά για τη φάση στη Nova:

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις (pic)
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις (pic) 6.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όσον αφορά την τελευταία επίθεση, περιμέναμε ότι η αντίπαλη άμυνα θα προσαρμοστεί στον ΝτεΣόν και τον Φριντέτ. Δημιουργήσαμε χώρο στον δεξί διάδρομο για τον Νικ. Χάθηκε ένα λέι απ. Θα μπορούσε να μας δώσει την νίκη. Αυτή ήταν η οδηγία, βγήκε ένα καλό λέι απ. Νομίζω θα μπορούσαμε να το βάλουμε. Είχαμε τον χρόνο, κατεβάσαμε την μπάλα. Θέλαμε να επιτεθούμε στα τελευταία 4-5 δευτερόλεπτα, γι’ αυτό και αρχίσαμε από την baseline. Ο στόχος ήταν να δημιουργήσουμε έναν διάδρομο. Έχουμε δει ότι στο μισό γήπεδο οι αντίπαλοι σε παίζουν πιο επιθετικά. Μπορεί να έχεις πρόβλημα και με την επαναφορά. Γι’ αυτό επιλέξαμε να το κάνουμε αυτό. Βέβαια, ένα play κρίνεται εκ του αποτελέσματος».

Σούπερ ΠΑΝΑΘΑ «πάτησε» τη Ζαλγκίρις και άλωσε το Κάουνας!
Σούπερ ΠΑΝΑΘΑ «πάτησε» τη Ζαλγκίρις και άλωσε το Κάουνας! 3.140 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close