ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ποστάρισμα απογοήτευσης του Γιαννακόπουλου για τη χθεσινή ήττα

Η ανάρτηση του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ για την ήττα στη Λυόν.

Το ποστάρισμα απογοήτευσης του Γιαννακόπουλου για τη χθεσινή ήττα

Ο Παναθηναϊκός έχασε δικό του ματς, με τη Βιλερμπάν να επιστρέφει από το -13 και να επικρατεί με 79-78. Πολλά πράγματα δεν πήγαν όπως θα έπρεπε στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο ένα από τα προβλήματα που έκαναν την εμφάνισή τους από νωρίς, ήταν η αστοχία στις βολές, με τον Παναθηναϊκό να βάζει 14 και να χάνει… 13! Το γεγονός αυτό ανέδειξε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ανάρτησή του στο instagram, δείχνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο τη δυσαρέσκειά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.