Τις τελευταίες μέρες και μετά την εκ νέου… ενεργοποίηση από τον Γιάννη Αλαφούζο σε ό, τι έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, το ερώτημα για τα χρέη έχει βγει ξανά στην επιφάνεια.

Αν προσθέσουμε σε αυτά και την εξόφληση των υπαλλήλων, γεγονός που αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα, καταλαβαίνει κανείς ότι το ερώτημα είναι εύλογο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή το χρέος του κλαμπ είναι λιγότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ. Με την πολιτική την οποία ακολουθείται, το μεγάλο «αγκάθι» για την πράσινη ΠΑΕ ολοένα και… μικραίνει. Προσφάτως, καλύφθηκαν 2,7 εκατ. ευρώ από τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ θα προκυρηχθεί άλλη μια νέα ΑΜΚ ύψους 5 εκατ. ευρώ. Μένει, φυσικά, να δούμε πόσα χρήματα θα μπουν στη νέα αύξηση, ξανά από τον μεγαλομέτοχο.

Ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι το χρέος να έχει γίνει μονοψήφιο μέχρι το καλοκαίρι. Μέχρι τότε το διάστημα μπορεί να είναι κρίσιμο για την επόμενη μέρα. Μην ξεχνάμε ότι στους επόμενους μήνες περιμένουμε εξελίξεις με τον Βοτανικό και το PAO ALIVE, με ό, τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου