ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά λένε από το περιβάλλον Αλαφούζου για τα σενάρια για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της εξόφλησης των υπαλλήλων σε ΠΑΕ και Κορωπί, τα σενάρια ήταν πολλά.

Αυτά λένε από το περιβάλλον Αλαφούζου για τα σενάρια για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της εξόφλησης των υπαλλήλων σε ΠΑΕ και Κορωπί, τα σενάρια ήταν πολλά.

Η κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου θα “καθαρίσει” με τις οφειλές στους εργαζόμενους, ξάφνιασε αρκετούς. Φυσικά, μόνο ευχάριστο ήταν το παραπάνω γεγονός, αν και μιλάμε για μια κίνηση αυτονόητη, η οποία, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, έγινε.

Οπως σας αναφέραμε και χθες, τα σενάρια και οι φήμες από χθες δίνουν και παίρνουν. Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι θεωρούν προάγγελο εξελίξεων για την πράσινη ΠΑΕ και την επόμενη μέρα, τα όσα έγιναν από τον μεγαλομέτοχο. Πάντως, από το περιβάλλον του Αλαφούζου δε συμφωνούν με μια τέτοια άποψη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που λένε όσοι βρίσκονται κοντά στον mr ΣΚΑΪ είναι ότι η εξόφληση των υπαλλήλων κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό δε σημαίνει κάτι παραπάνω. Μάλιστα, τονίζουν ότι ο Αλαφούζος δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση για την ΠΑΕ και πως ο μοναδικός του στόχος είναι να… τερματίσει η ομάδα από τα χρέη και να την παραδώσει στον επόμενο. Με αυτό το σκεπτικό συνεχίζει. Ο σκοπός δε διαφοροποιείται…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.