ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Απαγορεύεται νέα γκέλα – Υπό κρίση όλοι!

Τα όσα είδαμε στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν είναι από εδώ και πέρα... απαγορευτικά. Η ήττα είναι καμπανάκι προς όλους.

Απαγορεύεται νέα γκέλα - Υπό κρίση όλοι!

Τα όσα είδαμε στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν είναι από εδώ και πέρα… απαγορευτικά. Η ήττα είναι καμπανάκι προς όλους.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του κατάφεραν να χάσουν στη Γαλλία. Γράφουμε “κατάφεραν”, διότι περί κατορθώματος πρόκειται αυτό που έκαναν. Με +13 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, με την ομάδα να έχει το πάνω χέρι για 36 λεπτά, το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό για το τριφύλλι, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική. Η ομάδα έχασε μια χρυσή ευκαιρία να κάνει το 2Χ2 και να ξεκινήσει για πρώτη φορά έπειτα από 8 χρόνια νικηφόρα εκτός έδρας παιχνίδι στη διοργάνωση.

Τι συμβαίνει από εδώ και πέρα…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό φέτος υπάρχει ένα πολύ μεγάλο “πρέπει” για την υπέρβαση. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν θέσει υψηλούς στόχους και με ήττες σαν τη χθεσινή, αυτοί δε θα επιτευχθούν. Έτσι, λοιπόν, από εδώ και πέρα… απαγορεύονται τέτοιου τύπου γκέλες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι άπαντες βρίσκονται υπό κρίση. Από τον προπονητή μέχρι τον… τελευταίο παίκτη του ροτέισον. Ο χρόνος και τα αποτελέσματα θα δείξουν προς τα που θα πάει η ομάδα και αν θα παρθουν αποφάσεις ή όχι. Με ό, τι αυτό συνεπάγεται…

Ακολουθούν τα παιχνίδια με Αρμάνι Μιλάνο και Ζενίτ. Δυο ματς στα οποία άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν μπορεί να υπάρξει για τον εξάστερο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.