ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η απαξίωση φαίνεται από την… αποθέωση του αυτονόητου

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό, αλλά και την... αποθέωση από κάποιους που παίζουν με τον πόνο του κόσμου.

Η απαξίωση φαίνεται από την… αποθέωση του αυτονόητου

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό, αλλά και την… αποθέωση από κάποιους που παίζουν με τον πόνο του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός κάθε μέρα που περνάει κάνει ένα βήμα ακόμα πιο κάτω. Σε όλα τα επίπεδα. Και στο αγωνιστικό και στο εξωαγωνιστικό. Το θέμα των δύο τελευταίων ημερών είναι οι πληρωμές των υπαλλήλων της ΠΑΕ και στο Κορωπί. Η εξόφληση μισθών, που τους χρώσταγε η διοίκηση από πέρυσι. Και μετά από 3,5 χρόνια είναι η πρώτη φορά, που η ΠΑΕ δεν χρωστάει στους υπαλλήλους ούτε ευρώ.

Πολύ ευχάριστο το νέο, για ανθρώπους του μεροκάματου, που έχουν βάλει πλάτη όλα αυτά τα χρόνια και αν και απλήρωτοι δούλευαν για τον Παναθηναϊκό. Κάποιοι είχαν και βιοποριστικό πρόβλημα και έπαιρναν χρήματα από το τεχνικό τιμ, για να μπορέσουν να πάνε στο Κορωπί. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις, που δεν έχουν προηγούμενο. Ε αυτοί οι άνθρωποι έστω και με καθυστέρηση εξοφλήθηκαν. Και είναι πολύ καλό νέο ειδικά για τους ίδιους, που σταμάτησαν να ταλαιπωρούνται.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι να αποθεώνεται ο Αλαφούζος επειδή έκανε το αυτονόητο μετά από 3,5 χρόνια είναι μεγάλη απόσταση. Το τι έχουμε ακούσει και τι έχουμε διαβάσει το τελευταίο διήμερο δεν περιγράφεται. Ο Αλαφούζος από κάποιους αποθεώνεται επειδή έκανε το αυτονόητο. Μικρή λεπτομέρεια για όλους αυτούς, που τον αποθεώνουν και έχουν το θράσος να λένε ότι έχει νοικοκυρέψει την ομάδα είναι ότι ο Αλαφούζος, με όλα όσα έχει κάνει, έχει αποκλείσει για μία τριετία τον Παναθηναϊκό από την Ευρώπη.

Εχει διασύρει τον σύλλογο που ζήτησε την ψήφο των μεγάλων αντιπάλων του στην Ελλάδα για να αλλάξει ο κανονισμός και να μην πέσει κατηγορία, πέρυσι, που δεν πήρε την άδεια. Εχει χαλάσει το όνομα του Παναθηναϊκού σε όλο τον κόσμο, όταν χρωστάει χρήματα σε παίκτες, που κάνουν προσφυγές και τους μάνατζέρ τους. Για τέτοιο νοικοκυριό μιλάμε. Ρε πάτε καλά; Μας δουλεύετε; Παίζετε με τον πόνο μας;

Η απαξίωση του Παναθηναϊκού φαίνεται από την αποθέωση του αυτονόητου. Και η καλύτερη είδηση για τους φίλους του Παναθηναϊκού θα είναι μόνο όταν και αν μάθουν, ότι άλλαξε χέρια ο σύλλογος και την ανέλαβε κάποιος, που θέλει να τον κάνει και πάλι Παναθηναϊκό εντός και εκτός γηπέδου…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.