ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βομβάρδισε Αμερικανούς ο Ερντογάν – Κυρώσεις ετοιμάζουν οι ΗΠΑ

Ραγδαίες οι εξελίξεις.

Βομβάρδισε Αμερικανούς ο Ερντογάν - Κυρώσεις ετοιμάζουν οι ΗΠΑ

Ο βομβαρδισμός φέρεται να έχει γίνει «κατά λάθος» – Κυρώσεις ετοιμάζουν οι Αμερικανοί

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχουν λάβει οι τουρκικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι και τις αμερικανικές δυνάμεις στο βόρειο κομμάτι της χώρας να επηρεάζονται από τα τουρκικά πυρά που έπεσαν κοντά στην πόλη Κομπάνι. Δεν υπάρχουν τραυματίες σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα το Newsweek επικαλούμενο Κούρδο αξιωματούχο όπως και υψηλόβαθμο μέλος του Πενταγώνου, σύμφωνα με τους οποίους η πόλη Κομπάνι, που στην πλειοψηφία της κατοικείται από Κούρδους, δέχθηκε πυρά τουρκικού πυροβολικού, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης» που διεξάγεται κατά Κούρδων μαχητών.

Με βάση πληροφορίες που μεταδίδει τα τελευταία λεπτά το CNN τα τουρκικά πυρά έπεσαν μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τη θέση των Αμερικανών, κοντά στο Κομπάνι.

Ομάδα αμερικανικών δυνάμεων παγιδεύτηκαν, λίγες ώρες αφότου ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Πενταγώνου, υποστηρίζει ότι στο σημείο βρίσκονταν από 15 μέχρι 100 στρατιώτες.

Εντύπωση προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ κάλεσε τους Ευρωπαίους «συμμάχους» να συμβάλλουν στις ενέργειες που εξασφαλίζουν τη σταθερότητα στη Συρία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...