Βόλεϊ

Θετικά δείγματα γραφής

Θετικά δείγματα γραφής

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο καθώς επιβλήθηκε του ΟΦΗ με 3-0 σετ.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο καθώς επιβλήθηκε του ΟΦΗ με 3-0 σετ (25-15, 25-18, 25-18).

Το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο σε όλη την διάρκεια του ματς παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους Πελεκούδα, Σωνάκη και Μελιγγιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ το οποίο το κατέκτησε ο Παναθηναϊκός και πάλι με 25-18.

Οι συνθέσει των δύο ομάδων που θα αναμετρηθούν εκ νέου το Σάββατο το απόγευμα ήταν οι εξ΄’ης:

ΟΦΗ (Ζλατιλίδης): Ρουμελιωτάκης, Στοροζίλοφ, Τσέλιος, Καραμπαλί, Σαρικεϊσογλου, Τσούλαφιτς, Γκαράς λ., Μονιάκης, Κομοιτούδης, Κοσκινάς, Μίνα, Καρατζάς

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Στάροβιτς, Ρανγκέλ, Γιάκομπσεν, Ανδρεόπουλος, Πανταλέων, Ράπτης, Ζήσης λ., Μούχλιας, Ρουσόπουλος, Παλαιολόγος, Σωνάκης λ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version