ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι αριθμοί του Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο το 10 στα 10 απέναντι στην ομάδα από την Πάτρα.

Οι αριθμοί του Παναθηναϊκός - Προμηθέας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

Δύο από τις τέσσερις αήττητες ομάδες των δύο πρώτων αγωνιστικών της ΕΚΟ Basket League, θα αναμετρηθούν στο φινάλε της τρίτης. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται αύριο (13/10, 19:00) τον Προμηθέα στο πρώτο remake των τελικών των περσινών πλέι οφ. Οι “πράσινοι” άρχισαν την προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων τους με δύο νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Λαύριο Megabolt, ενώ η ομάδα της Πάτρας επιβλήθηκε της Λάρισας και του Ιωνικού Affidea.

Ο αυριανός θα είναι ο 10ος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της ΕΚΟ Basket League, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να μετράει μόνο νίκες στους εννιά που προηγήθηκαν. Οι πέντε από αυτές σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ, όλες τους με διψήφιες διαφορές.

*Στο ματς της σεζόν 2016-17 είχε νικήσει με 81-71 (Μπουρούσης 18, Παππάς 15 – Άντερσον 15, Μουρ και Φαγιέ 12).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Στο παιχνίδι της περιόδου 2017-18 είχε επικρατήσει με 96-64 (Γκιστ 19, Ρίβερς και Καλάθης 14 – Μιλόσεβιτς 19, Φαγιέ 11).

*Στην περσινή σεζόν είχε νικήσει με 87-76 στην κανονική περίοδο ενώ πήρε τους δύο τελικούς ως γηπεδούχος με 103-77 στον πρώτο και 111-77 στον τρίτο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ

*Τέσσερις πόντοι χωρίζουν τον Νικ Καλάθη από τους 2.000, αριθμό που έφτασαν έξι παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και συνολικά 64 στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

*Με μία τάπα ο Ίαν Βουγιούκας θα φτάσει τις 150, αριθμό τον οποίο συμπλήρωσαν 22 παίκτες στην ιστορία της ΕΚΟ Basket League.

*Με δύο εύστοχες βολές ο Νίκος Παππάς θα συμπληρώσει τις 600 στην κατηγορία.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

*Με έναν πόντο ο Οκτάβιους Έλις θα γίνει ο 5ος παίκτης στην ιστορία του Προμηθέα στην κατηγορία, που θα φτάσει τους 500.

*Τρία επιθετικά ριμπάουντ μακριά από τα 200 είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης.

*Ο Δημήτρης Αγραβάνης χρειάζεται ένα αμυντικό ριμπάουντ προκειμένου να συμπληρώσει τα 300 στην ΕΚΟ Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...