ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Σεβασμός στον Προμηθέα»

Ο Ντίνος Μήτογλου μέσα από το μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ανέλυσε την αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Μήτογλου: «Σεβασμός στον Προμηθέα»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από μια ήττα στην Ευρωλίγκα που μας ενόχλησε πολύ. Ήταν ένα ματς που ελέγχαμε κατά το μεγαλύτερο μέρος του και στο τέλος το χάσαμε λόγω των δικών μας λαθών. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε, τι δεν κάναμε καλά για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, το ματς του πρωταθλήματος με τον Προμηθέα Πάτρας και ακολούθως στον αγώνα με την Αρμάνι για την Ευρωλίγκα. Είναι δύο εντός έδρας παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.761 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρχικά μας απασχολεί το ματς με τον Προμηθέα. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε πέρσι στους τελικούς του πρωταθλήματος αλλά και στο φιλικό τουρνουά της Πάτρας.

Έχει μια διαρκώς ανοδική πορεία και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και παίζει καλό μπάσκετ. Επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς και να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...