ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το πάλεψαν αλλά λύγισαν οι πράσινες

Η ομάδα μπάσκετ των Γυναικών του Παναθηναϊκού ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 56-52 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πάλεψαν αλλά λύγισαν οι πράσινες

Τα «φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου  ολοκληρώθηκε με τις πράσινες μπροστά στο σκορ με 12-9.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι και έτσι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε με 26-23.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ συνέχισε στο ίδιο τέμπο και παρότι οι πράσινες πάλεψαν ηττήθηκαν με 56-52 από τις γηπεδούχες.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεκάλεπτα: 9-12, 26-23, 41-37, 56-52

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Καρλάφτη, Λύμουρα 10(1), Κωτούλα 8(1), Συρρα 13(1), Λέξα, Ταρπάγκου 7(1), Καρακούλα, Μούλιγκαν 14, Βαϊολετάμα 4, Κυλαζίδου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καντζιλιέρης): Κοιλιά, Μούλη 5, Πούλινς 18, Καρακασίδου 9(1), Διέλα 5(1), Μακέι 9, Τάνσταλ 6.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.