ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πεδουλάκης: «Βελτιώνεται ο Παππάς, μας λείπει στην Euroleague»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στη βελτίωση του Νίκου Παππά και στο πόσο λείπει από την ομάδα στην διοργάνωση της Euroleague.

Πεδουλάκης: «Βελτιώνεται ο Παππάς, μας λείπει στην Euroleague»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο ανεβάσαμε την πίεση και βγήκαμε στο ανοικτό γήπεδο. Το πολύ σημαντικό ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Σε αυτό το κομμάτι ο Ντίνος έκανε πολύ σοβαρή δουλειά. Στο δεύτερο ημίχρονο ψάχναμε κίνητρο για να έχουμε συνέχεια και να έχουμε rotation με κάποια παιδιά».

Όσον αφορά για το κίνητρο που βρίσκει ο Παναθηναϊκός στην ΕΚΟ Basket League από τη στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας: «Δουλέψαμε σε κομμάτια που έχουμε προβλήματα. Προς το τέλος παίξαμε με αλλαγές που θέλουμε να εφαρμόσουμε. Κάποια ματς θα είναι διαφορετικά στη συνέχεια ειδικά σε διπλές εβδομάδες στην EuroLeague. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε διαφορετικό σκεπτικό. Είχαμε πει ότι θα δουλέψουμε στις αλλαγές σήμερα, γιατί δεν έχουμε αρκετές ώρες προπόνησης και χρειαζόμαστε αυτά τα παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Νίκο Παππά: «Το παιδί βελτιώνεται και πρέπει να πάρει χρόνο σε τέτοια ματς πρωταθλήματος για να ετοιμαστεί για την EuroLeague, γιατί μας λείπει. Πρώτα να προσέξουμε όμως την υγεία του. Οι γιατροί θα μας δώσουν το χρονοδιάγραμμα. Δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Είναι σε καλό δρόμο και καλύτερα σε σχέση με 2-3 εβδομάδες πριν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.