ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κρίσιμη πράσινη συνέχεια κόντρα στις… πρώην του Δώνη

Τα επόμενα 4 παιχνίδια είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να καλείται να αντιμετωπίσει 4 πρώην ομάδες του.

Η κρίσιμη πράσινη συνέχεια κόντρα στις... πρώην του Δώνη

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα, μιας και μέχρι στιγμής μετράει μόλις 5 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές.

Τα επόμενα 4 παιχνίδια λοιπόν είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά την ίδια στιγμή έχουν και εξέχουσα σημασία για τον Γιώργο Δώνη, μιας και ο Έλληνας τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει 4 πρώην ομάδες του.

Αρχικά την επόμενη αγωνιστική το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, στου οποίου τον πάγκο ο Δώνης εργάστηκε για μία τριετία. Στη συνέχεια οι πράσινοι υποδέχονται την ΑΕΛ, με την οποία το 2007 κατέκτησε το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα έρχεται η εκτός αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Έλληνας τεχνικός εργάστηκε για 1 χρόνο. Τέλος η τετράδα ολοκληρώνεται με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, ομάδα στην οποία εργάστηκε τη σεζόν 2012-13.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.