ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνία για Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και στο πράσινο στρατόπεδο περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα για να δουν αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο Περιστέρι.

Αγωνία για Μακέντα

Οι πράσινοι τις τελευταίες δύο μέρες είχαν ρεπό και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Οι παίκτες του τριφυλλιού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και να γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βέβαια έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον Ιταλό στράικερ της ομάδας Φεντερίκο Μακέντα. Ο Μακέντα συνεχίζει να έχει ενοχλήσει στη μέση και για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα.

Φυσικά στο τριφύλλι θέλουν να δουν κατά πόσο υπάρχουν ελπίδες για να αγωνιστεί ο Ιταλός στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.