ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φουντώνει ξανά το PAO ALIVE – Οι επόμενες κινήσεις για Βοτανικό

Οι άνθρωποι που τρέχουν το PAO ALIVE είναι έτοιμοι για δυναμικές κινήσεις και δράσεις, προκειμένου το πρότζεκτ να ανέβει και να... πάρει φωτιά.

Φουντώνει ξανά το PAO ALIVE - Οι επόμενες κινήσεις για Βοτανικό

Οι άνθρωποι που τρέχουν το PAO ALIVE είναι έτοιμοι για δυναμικές κινήσεις και δράσεις, προκειμένου το πρότζεκτ να ανέβει και να… πάρει φωτιά.

Από τον Ιούλιο και μέχρι τώρα τα χρήματα τα οποία έχουν μπει στο PAO ALIVE, την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη διάσωση του Παναθηναϊκού είναι 723. 934 ευρώ. Από τη στιγμή που αυτοί οι οποίοι έχουν προσφέρει είναι άνθρωποι της καθημερινότητας και της εργασίας, τα χρήματα δεν τα λες και λίγα. Ο “απλός” κόσμος της ομάδας και ο αγνός φίλος του “τριφυλλιού” βάζει από το υστέρημά του για να δει ξανά την αγαπημένη του ομάδα πρωταγωνίστρια και με δικό της γήπεδο.

Από την άλλη, τα χρήματα αυτά δεν αρκούν, από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει θέσει ως στόχο τη συγκέντρωση μίνιμουμ 20 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι έχοντες και οι “επιφανείς Παναθηναϊκοί” θα πρέπει να… ευαισθητοποιηθούν και να βοηθήσουν. Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην κινητοποίηση των ανθρώπων με μεγάλη οικονομική άνεση, θα παίξουν οι εξελίξεις με τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση. Εκεί βρίσκεται όλη η ουσία.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.478 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Που βρισκόμαστε τώρα σε αυτό το κομμάτι; Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κάνουν συνεχώς συναντήσεις, τόσο για το τεχνικό κομμάτι, όσο και για το οικονομικό. Με βάση τις εκτιμήσεις, μέχρι τον Δεκέμβριο θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του γηπεδικού, πιθανότατα θετικές και ίσως οριστικές, ώστε το πρότζεκτ να “τρέξει” και να μπει στην τελική του ευθεία. Θυμίζουμε ότι ακόμα οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, αλλά και του δήμου Αθηναίων δεν έχουν καταλήξει οριστικά στο που θα χτιστεί το γήπεδο μπάσκετ, κι αν αυτό γίνει σε όμορο οικόπεδο (Ο κ. Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του ισχυρίζονται ότι υπάρχει ένα… μπέρδεμα με το ιδιοκτησιακό) ή σε αυτό της διπλής ανάπλασης, κάτι που αν συμβεί θα πρέπει να “πειραχτεί” το ΠΔ. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Επίσης, τις επόμενες 15-20 μέρες, η ομάδα εργασίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο επαφών για τις προμελέτες, αλλά και για άλλα θέματα τεχνικής και οικονομικής φύσεως.

Τέλος, με βάση το ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr, στο επόμενο διάστημα οι άνθρωποι που “τρέχουν” το PAO ALIVE θα προχωρήσουν σε μεγάλες κινητοποιήσεις, σε καμπάνιες, αλλά και δράσεις σε επαρχεία και εξωτερικό, ώστε όλο και περισσότεροι φίλοι της ομάδας να γίνουν μέλη αυτής της προσπάθειας και να βοηθήσουν. Σύντομα θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.