ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χωρίς Βουγιούκα ξεκίνησαν για Αρμάνι οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο χωρίς τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Χωρίς Βουγιούκα ξεκίνησαν για Αρμάνι οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια επιβλητική νίκη επί του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ με 99-68 χθες.

Οι πράσινοι σήμερα λοιπόν ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Αρμάνι στο ΟΑΚΑ και πάλι.

Το τριφύλλι ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην έχει στη διάθεση του μόνο τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του
Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του 24.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.