ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καταιγιστικές εξελίξεις με Τζήλο – Ερευνούν επίθεση στον πατέρα του, στο… παιχνίδι η Ιντερπόλ!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τζήλου. Η Ιντερπόλ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, ενώ οι αρχές ερευνούν δυο υπόπτους για επίθεση στο αμάξι του πατέρα του Θεσσαλού διαιτητή.

Καταιγιστικές εξελίξεις με Τζήλο - Ερευνούν επίθεση στον πατέρα του, στο... παιχνίδι η Ιντερπόλ!

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στο OPEN» του Κυριάκου Θωμαΐδη την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσαν ανωμοτί δύο ύποπτοι κάτοικοι της περιοχής Αμπελοκήπων Λάρισας για υπόθεση που σχετίζεται με καταγγελία του πατέρα του διαιτητή Τζήλου. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχαν σκίσει με μαχαίρι κατά καιρούς 23 λάστιχα ενός αυτοκινήτου Toyota Starlet, που ανήκει στον πατέρα του διαιτητή! Μάλιστα είχαν σπάσει με σφυρί το παμπρίζ του αυτοκινήτου, όπως με σφυρί εκδηλώθηκε η επίθεση του Θανάση Τζήλου. Οι αρχές ερευνούν αν το περιστατικό συνδέεται με την απόπειρα ανθρωποκτονίας και αν αποτελούσε ένα διαρκές προειδοποιητικό μήνυμα προς το διαιτητή.

Διαβάστε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις στο sdna.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.