Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τον Ούφε Μπεκ από τη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Ο Δανός εξτρέμ συμπλήρωσε δύο μήνες στους «πράσινους» την περασμένη Κυριακή και έχει… προλάβει σε αυτές τις 60 μέρες να τραυματιστεί τέσσερις φορές, με αποτέλεσμα να είναι – σχεδόν – μονίμως εκτός προπονήσεων και αγώνων.

Επιβεβαιώνοντας τη φήμη του επιρρεπή στους τραυματισμούς, ο Μπεκ θα χάσει ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά την Κυριακή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μέχρι στιγμές στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό μετράει μόλις δύο 25λεπτες συμμετοχές που ήρθαν σε συνεχόμενα παιχνίδια. Με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την 4η αγωνιστική και κόντρα στον Πανιώνιο την 5η, με τον Δανό να μπαίνει σαν αλλαγή.

Αυτή τη φορά ο Μπεκ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση, ένας τραυματισμός που είναι ο τέταρτος κατά σειρά. Τι είχε συμβεί νωρίτερα;

Στις 27 Αυγούστου, έχοντας κλείσει δύο εβδομάδες μόλις στον Παναθηναϊκό, είχε υποστεί και πάλι διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Στις 9 Σεπτεμβρίου είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προπόνηση.

Και πριν από περίπου δύο εβδομάδες, στις 3 Οκτωβρίου, ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα, με αποτέλεσμα να μείνει και πάλι στο… θεραπευτήριο.

Αλήθεια, πότε θα παίξει ο Δανός στον Παναθηναϊκό;

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS