ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούφε Μπεκ… πότε θα παίξεις;

Δεν έχουν προηγούμενο οι τραυματισμοί του Δανού, ο οποίος σε 60 μέρες έχει βρεθεί τέσσερις φορές στο... θεραπευτήριο.

Ούφε Μπεκ... πότε θα παίξεις;

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τον Ούφε Μπεκ από τη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Ο Δανός εξτρέμ συμπλήρωσε δύο μήνες στους «πράσινους» την περασμένη Κυριακή και έχει… προλάβει σε αυτές τις 60 μέρες να τραυματιστεί τέσσερις φορές, με αποτέλεσμα να είναι – σχεδόν – μονίμως εκτός προπονήσεων και αγώνων.

Επιβεβαιώνοντας τη φήμη του επιρρεπή στους τραυματισμούς, ο Μπεκ θα χάσει ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά την Κυριακή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μέχρι στιγμές στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό μετράει μόλις δύο 25λεπτες συμμετοχές που ήρθαν σε συνεχόμενα παιχνίδια. Με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την 4η αγωνιστική και κόντρα στον Πανιώνιο την 5η, με τον Δανό να μπαίνει σαν αλλαγή.

Αυτή τη φορά ο Μπεκ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση, ένας τραυματισμός που είναι ο τέταρτος κατά σειρά. Τι είχε συμβεί νωρίτερα;

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις 27 Αυγούστου, έχοντας κλείσει δύο εβδομάδες μόλις στον Παναθηναϊκό, είχε υποστεί και πάλι διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Στις 9 Σεπτεμβρίου είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προπόνηση.

Και πριν από περίπου δύο εβδομάδες, στις 3 Οκτωβρίου, ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα, με αποτέλεσμα να μείνει και πάλι στο… θεραπευτήριο.

Αλήθεια, πότε θα παίξει ο Δανός στον Παναθηναϊκό;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.