ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Έπος: Χόρεψε twerk σε γήπεδο χόκεϊ και τους τρέλανε όλους! (vids)

Στον αγώνα χόκεϊ ανάμεσα στους Boston Bruins και τους Νew Jersey Devils για το αμερικάνικο πρωτάθλημα μια οπαδός επιδόθηκε σε χορό twerk προκαλώντας χαμό στο κοινό.

Έπος: Χόρεψε twerk σε γήπεδο χόκεϊ και τους τρέλανε όλους! (vids)

Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στο αμερικάνικο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου. Συγκεκριμένα, στον αγώνα ανάμεσα στους Boston Bruins και τους Νew Jersey Devils οπαδός επιδόθηκε σε χορό twerk προκαλώντας τον θαυμασμό του κοινού.

Η φίλαθλος που χόρεψε εντυπωσιακά στην κερκίδα προκάλεσε βέβαια και αντικρουόμενα σχόλια, αφού πέρα από την αποθέωση που γνώρισε από το ανδρικό κοινό, οι μητέρες και γενικότερα οι γυναίκες σχολίασαν αρνητικά τον χορό της σε δημόσια θέα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE