ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κολοβός ή Καμπετσής

Με Μακέντα και Περέα να πονάνε, ο Δώνης επεξεργάζεται δύο επιλογές για την κορυφή της επίθεσης εν όψει του αγώνα της Κυριακής.

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά του αφού το Περιστέρι δεν ήταν ποτέ μια έδρα που… περνούσε καλά. Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε ανοδική πορεία και οι πράσινοι θα πρέπει να αλλάξουν την εικόνα που μας δείχνουν μέχρι σήμερα προκειμένου να πάρουν τη νίκη την Κυριακή. Μια νίκη που είναι απαραίτητη.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Δώνης έχει ήδη πολλά προβλήματα που καλείται να επιλύσει. Οι τραυματισμοί δεν αφήνουν σε… ησυχία τον Παναθηναϊκό, με τον Περέα να είναι το τελευταίο θύμα αυτών, αφού υπέστη διάστρεμμα στη χθεσινή προπόνηση.

Ο Κολομβιανός δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής, την ίδια ώρα που και ο Μακέντα εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση και οι πιθανότητες να ξεκινήσει, ακόμα κι αν μπει σήμερα σε κανονικό πρόγραμμα δεν είναι πολλές.

Ποιες είναι οι επιλογές του Δώνη για την κορυφή της επίθεσης; Ο Αργύρης Καμπετσής και ο Δημήτρης Κολοβός. Με τον δεύτερο να έχει το προβάδισμα, μιας και έχει αγωνιστεί και πάλι εκεί, στο ματς με την Ξάνθη. Ο Καμπετσής προορίζεται κυρίως για τα άκρα της επίθεσης, ωστόσο ο Δώνης με τα προβλήματα που έχει και σε συνδυασμό με την κακή φόρμα του Κολοβού, δεν αποκλείεται να τον επιλέξει.

Οριστική απόφαση, πάντως, δεν έχει υπάρξει ακόμα, κάτι που θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας και όσο πλησιάζουμε στο ματς. Και σε συνδυασμό, φυσικά, με το θέμα του Μακέντα και αν ο Ιταλός θα είναι έτοιμος.

Exit mobile version