ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον είχε εντοπίσει ο Νταμπίζας: Η νέα ταλεντάρα της Εθνικής στα… ραντάρ του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε ασχοληθεί με τον Βαγγέλη Παυλίδη πριν τον... μάθει όλη η Ελλάδα.

Ένα υπέροχο γκολ, το πρώτο του με την Εθνική Ελλάδος, σημείωσε χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο επιθετικός που τα… σπάει στην Ολλανδία με τη φανέλα της Βίλεμ και εξελίσσεται στο νέο μεγάλο ταλέντο της Ελλάδας, που μπορεί να της προσφέρει πολλά σε αυτή τη νέα αρχή που κάνει με τον Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)
Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic) 10.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πριν τον μάθουν, όμως, όλοι οι Έλληνες χάρη στο γκολ που σημείωσε και άνοιξε το σκορ με τη Βοσνία, τον είχε… τσεκάρει ο Νίκος Νταμπίζας. Την εποχή που έψαχνε ταλέντα κάτω των 23 ετών, Ελληνόπουλα, που θα μπορούσαν να σταθούν στον Παναθηναϊκό.

Τότε είχε πάρει τον Καμπετσή από την Ντόρτμουντ, αλλά είχε συζητήσει με Γερμανούς και για τον Παυλίδη, που αγωνιζόταν επίσης στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ ως δανεικός από την Μπόχουμ.

Συν το χρόνω, ο Παυλίδης τελικά κατέληξε στην Ολλανδία και τη Βίλεμ, ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε την υπόθεση (άγνωστο αν δεν ήθελαν οι πράσινοι ή αν το ίδιο το παιδί επιθυμούσε να συνεχίσει στο εξωτερικό) και πλέον όλοι τον θαυμάσαμε να σημειώνει ένα υπέροχο γκολ κοντρα στη Βοσνία.

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 9.934 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close