ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον είχε εντοπίσει ο Νταμπίζας: Η νέα ταλεντάρα της Εθνικής στα… ραντάρ του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε ασχοληθεί με τον Βαγγέλη Παυλίδη πριν τον... μάθει όλη η Ελλάδα.

Τον είχε εντοπίσει ο Νταμπίζας: Η νέα ταλεντάρα της Εθνικής στα... ραντάρ του Παναθηναϊκού

Ένα υπέροχο γκολ, το πρώτο του με την Εθνική Ελλάδος, σημείωσε χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο επιθετικός που τα… σπάει στην Ολλανδία με τη φανέλα της Βίλεμ και εξελίσσεται στο νέο μεγάλο ταλέντο της Ελλάδας, που μπορεί να της προσφέρει πολλά σε αυτή τη νέα αρχή που κάνει με τον Τζον Φαν’τ Σιπ.

Πριν τον μάθουν, όμως, όλοι οι Έλληνες χάρη στο γκολ που σημείωσε και άνοιξε το σκορ με τη Βοσνία, τον είχε… τσεκάρει ο Νίκος Νταμπίζας. Την εποχή που έψαχνε ταλέντα κάτω των 23 ετών, Ελληνόπουλα, που θα μπορούσαν να σταθούν στον Παναθηναϊκό.

Τότε είχε πάρει τον Καμπετσή από την Ντόρτμουντ, αλλά είχε συζητήσει με Γερμανούς και για τον Παυλίδη, που αγωνιζόταν επίσης στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ ως δανεικός από την Μπόχουμ.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συν το χρόνω, ο Παυλίδης τελικά κατέληξε στην Ολλανδία και τη Βίλεμ, ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε την υπόθεση (άγνωστο αν δεν ήθελαν οι πράσινοι ή αν το ίδιο το παιδί επιθυμούσε να συνεχίσει στο εξωτερικό) και πλέον όλοι τον θαυμάσαμε να σημειώνει ένα υπέροχο γκολ κοντρα στη Βοσνία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...