ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πεδουλάκης: «Έχω πάρει την απόφαση να μην διαβάζω όσα γράφονται»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και για όλα όσα γράφονται για τον ίδιο και το μέλλον του.

Πεδουλάκης: «Έχω πάρει την απόφαση να μην διαβάζω όσα γράφονται»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και για όλα όσα γράφονται για τον ίδιο και το μέλλον του.

«Έχω πάρει την απόφαση εδώ και μερικά χρόνια να μην διαβάζω και να μην ακούω τι λέγεται. Οι ξένοι προπονητές έχουν μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί δεν ξέρουν τι γράφεται. Καταλαβαίνω ότι πλέον υπάρχει μεγάλος αριθμός media, αλλά δεν με απασχολεί τι γράφουν. Στο προηγούμενο ματς ήμασταν συγκεντρωμένοι για 30′, αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, αναλύσαμε τα λάθη μας κι έτσι χτίζεται μια ομάδα, βιωματικά.

Έχουμε εστιάσει στα θέματά μας, τα δουλεύουμε καθημερινά. Κλειδί στην Βιλερμπάν ήταν η κατάσταση του Ράις που σε έξι μέρες έχασε πέντε κιλά, λόγω μίας ίωσης. Αν είχε περισσότερη ενέργεια, θα μπορούσε να ξεκουράσει για λίγο τον Νικ (Καλάθη). Δεν είχαμε φρέσκα πόδια και καθαρό μυαλό στο τέλος».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.776 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με την Αρμάνι, τόνισε: «Οι περισσότερες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην αρχή της χρονιάς. Η Αρμάνι είναι μια σοβαρή ομάδα, δημιουργοί είναι ο Ροντρίγκεθ και ο Σκόλα, δυο παιδιά με πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία ομάδα που χτίζεται και βελτιώνεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...