ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόνσον: “Έτοιμοι να αντιδράσουμε”

Πανέτοιμος για επιστροφή στις νίκες στην Ευρωλίγκα, στο αυριανό παιχνίδι με την Αρμάνι, είναι ο Παναθηναϊκός όπως δήλωσε ο Ουέσλι Τζόνσον.

Τζόνσον:

Πανέτοιμος για επιστροφή στις νίκες στην Ευρωλίγκα, στο αυριανό παιχνίδι με την Αρμάνι, είναι ο Παναθηναϊκός όπως δήλωσε ο Ουέσλι Τζόνσον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόνσον:

Για την ήττα από την Βιλερμπάν: «Είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε. Αφήσαμε μία νίκη να γλιστρήσει από τα χέρια μας την προηγούμενη βδομάδα, δεν μας αρέσουν οι ήττες και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες αύριο. Κάναμε καλή προπόνηση, είδαμε πολύ βίντεο και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για τον περιορισμό των Σέρχι Ροντρίγκεθ και Σέλβιν Μακ: «Θα πρέπει να τους κάνουμε να νιώθουν… άβολα στο παρκέ, να πάρουμε την μπάλα από τα χέρια των καλών δημιουργών τους (Ροντρίγκεθ, Μακ) και να την οδηγήσουμε αλλού».

Για το αν έχει διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα σε εκτός έδρας ματς: «Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, έχουμε πολύ μεγαλύτερη ενέργεια, έχουμε την ρουτίνα μας. Εκτός έδρας χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...