ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στήριξη του κόσμου στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Η Θύρα 13 Αρτας στηρίζει τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ και τον αγώνα που δίνει η οικογένειά του.

Στήριξη του κόσμου στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ

Η Θύρα 13 Αρτας στηρίζει τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ και τον αγώνα που δίνει η οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου της θύρας 13 στην Άρτα

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφάηλ είναι μια φάτσα μοναδική, από αυτές που σε κοιτούν στα μάτια και θες, όπως όλα τα παιδιά, να τα κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά. Γιατί αυτό τους αξίζει. Οι αγκαλιές, τα παιχνίδια, τα χαμόγελα. Να μεγαλώσουν όμορφα και ωραία και να τα παίρνεις μαζί σου γήπεδο, να πανηγυρίζετε μαζί, να σιχτιρίζετε μαζί, να ζείτε μαζί.

Αυτό θέλουμε και για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφάηλ και τους γονείς του. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για αυτό, στο αυριανό ματς της Τριφυλλάρας με την Αρμάνι για την Euroleague, ΌΛΑ τα έσοδα του Συνδέσμου θα πάνε για τη στήριξη του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Το αν θα κερδίσουμε ή όχι την Αρμάνι, δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε όμως ότι πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει ο μικρός. Προς το παρόν, αυτό μας νοιάζει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...