ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλλαγή ώρας στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε ότι η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη θα γίνει 17:45 αντί για 17:30, που ήταν προγραμματισμένο.

Αλλαγή ώρας στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η συνάντηση ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης τις 17:30, αντί για τις 17:45 που είχε οριστεί αρχικά, στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί live από την ΕΡΤ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...