ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το… τερμάτισε ο Ακάρ: Έφτιαξε τις Τουρκικές Ηνωμένες Πολιτείες και έβαλε μέσα την Κύπρο, τη Θράκη και το Αιγαίο (Pic)

Το όραμα της Τουρκίας για αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αποτυπώνεται σε χάρτες που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

Το… τερμάτισε ο Ακάρ: Έφτιαξε τις Τουρκικές Ηνωμένες Πολιτείες και έβαλε μέσα την Κύπρο, τη Θράκη και το Αιγαίο (Pic)

To νέο-οθωμανικό όραμα της Τουρκίας, για δημιουργία Τουρκικών Ηνωμένων Πολιτειών, εμφανίζεται στη σελίδα στο Facebook, σε λογαριασμό που φέρει το όνομα του Τούρκου Υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα παραπέμπει απευθείας στον διαδικτυακό σύνδεσμο του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Μέσα από σειρά αναρτήσεων τις τελευταίες μέρες παρουσιάζονται χάρτες με τουρκόφωνες χώρες, τις οποίες η Άγκυρα θεωρεί δικές της και στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η Κύπρος, όπως και η Θράκη και νησιά του Αιγαίου.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 212.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν θέλουμε να πάρουμε τα εδάφη κανενός, παίρνουμε όμως ό,τι μας ανήκει», είναι το σύνθημά του σύμφωνα με το sigmalive.

«Θα προστατεύσουμε τους Τουρκοκύπριους, όπως το 1974»

«Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα των Κυπρίων αδελφών μας όπως κάναμε το 1974» δήλωσε εξάλλου πρόσφατα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, που επιμένει στην πολιτική των προκλήσεων και των απειλών σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μιλώντας στην τελετή έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας, ο Χουλουσί Ακάρ αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην επιθυμία της Τουρκίας για μία σταθερή και μόνιμη λύση για το Κυπριακό ενώ δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει ξανά απειλές σε βάρος της Κύπρου αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στο θέμα των υδρογονανθράκων μιλώντας για «Plan B» και «Plan C» σε σχέση με «ό, τι κάναμε το 1974».

Συγκεκριμένα ο Χουλουσί Ακάρ ανέφερε: «Πιστεύουμε ότι η ειρήνη, η ισορροπία και η σταθερότητα θα εξασφαλιστούν στην περιοχή. Έχουμε μία συγκεκριμένη στάση γύρω από τη δίκαιη κατανομή των πόρων στην Ανατολική Μεσόγειο. Από την άλλη, όπως προστατεύσαμε τα δικαιώματα των αδελφών μας Κυπρίων το 1974, δεσμευόμαστε ακόμα ως εγγυήτρια χώρα. Πάντα στο πλαίσιο της διεθνούς νομοθεσίας, θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε και τα δικά μας δικαιώματα και των Κυπρίων αδελφών μας. Πάντα στο πλαίσιο της καλής γειτονίας, της φιλίας και της στρατηγικής συνεργασίας. Σε διαφορετική περίπτωση, έχουμε πάντα εναλλακτικό σχέδιο Β και Γ. Χωρίς αυτό να αποτελεί απειλή σε καμία περίπτωση. Απλά έτσι εκτιμούμε την κατάσταση με βάση τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας. Είμαστε υπέρ της ειρήνης και της σταθερότητας και σεβόμαστε την εδαφική ακεραιότητα των γειτόνων μας».

Πηγή: newpost

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...