ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό από την Ε.Ο.Π.Ε

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έκανε αφιέρωμα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό από την Ε.Ο.Π.Ε

Αναλυτικά το αφιέρωμα της ΕΟΠΕ:

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ. Το «τριφύλλι» ήταν μία από τις δύο ομάδες που πήραν την άνοδο πέρυσι από την Pre League και στοχεύει φέτος στο να βάλει τις βάσεις για το μέλλον και την επιστροφή στην κατάκτηση τίτλων.

Ο έμπειρος τεχνικός Κυριάκος Καμπερίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και έγιναν έξι προσεκτικές μεταγραφικές προσθήκες που ενίσχυσαν τον ελληνικό κορμό που έχει δημιουργηθεί. Αποκτήθηκε η Σλοβένα ακραία Μόνικα Πότοκαρ και θα είναι η μοναδική ξένη στο ρόστερ.

Κυριάκος Καμπερίδης (Παναθηναϊκού ΑΟ): «Δημιουργία ελληνικού κορμού για την κατάκτηση τίτλων»

«Έχουμε αρκετούς στόχους ως ομάδα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό ελληνικό κορμό και σιγά σιγά να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία και να κατακτήσουμε τίτλους. Αυτό θέλει δουλειά, υπομονή, σταθερότητα και πλέον ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρει. Όλες οι ομάδες έχουν τα καλά τους και τα κακά τους στοιχεία. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η συνοχή μιας ομάδας, το αγωνιστικό της πνεύμα και η ψυχική σταθερότητα. Θέλουμε να δούμε αν αυτό το ρόστερ έχει το σθένος να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πορεία της Εθνικής γυναικών και πως θα βοηθηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα: «Φέτος γίνεται το πιο ισχυρό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων με την παρουσία πολλών ομάδων με μεγάλα brand name και με παραδοσιακές ομάδες όπως το Μαρκόπουλο, ο Αίαντας που χρόνια αναδεικνύουν αθλήτριες. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θεωρώ πως δεν πρέπει βλέπουμε επιτυχίες ή αποτυχίες. Πρέπει να βλέπουμε βήματα, κάναμε ένα με την Εθνική και πρέπει να συνεχίζουμε να πηγαίνουμε μπροστά για να γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα αλλά και η Εθνική».

Πένυ Ρόγκα (Αρχηγός Παναθηναϊκού ΑΟ): «Να παίζουμε μέχρι την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος»

«Την ομάδα θα την χαρακτήριζα πολύ σκληρή μέσα στο γήπεδο και καθόλου εύκολο αντίπαλο για τους αντίπαλους. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα, η ομάδα δουλεύει σκληρά και αυτό θα φανεί σε κάθε παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την λέξη αποτυχία, γιατί αποτυχία είναι μία μετέπειτα επιτυχία, αν την διαχειριστείς σωστή. Έχουμε μάθει να φτιάχνουμε μικρούς στόχους και βήμα βήμα θα φθάσουμε στην επιτυχία. Το είπε και ο προπονητής μας, επιτυχία θα είναι να παίζουμε μέχρι και την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...