Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην επιθετική του γραμμή, με τον Μακέντα να μην προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τον Περέα να επιστρέφει μεν, αλλά δύσκολα θα τον δούμε βασικό και τον Κολοβό να μη βρίσκεται ακόμα σε φουλ φόρμα.

Ο τελευταίος είναι πάντως ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τη θέση του φορ στο ματς με τον Ατρόμητο, με τον Καμπετσή να έχει επίσης πιθανότητες, ενώ δε θα πρέπει να αποκλείσουμε και την περίπτωση του Σέχου.

Ποιο είναι το… τρελό σενάριο, στο οποίο αναφερόμαστε στον τίτλο; Να δούμε σαν «εννιάρι» τον Γιάννη Μπουζούκη. Ήταν μία από τις δοκιμές στη χθεσινή προπόνηση του Δώνη. Ο Μπουζούκης στην κορυφή, ο Κολοβός και ο Χατζηγιοβάνης στα άκρα, ο Ζαχίντ «δεκάρι».

Θα το δούμε στο Περιστέρι; Δύσκολο, ειδικά σαν μοναδικός φορ. Να παίξει με ένα στήριγμα δίπλα του δεν αποκλείεται. Είτε σε αυτό, είτε σε κάποιο άλλο ματς. Αλλά να πάει με τον βραχύσωμο Μπουζούκη μοναδικό προωθημένο ο Δώνης θεωρείται πολύ δύσκολο, ακόμα κι αν περνάει μια τέτοια σκέψη απ’ το μυαλό του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου