ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μάρκους, γύρνα»

Ο Μάρκους Μπεργκ σκόραρε στην αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ισπανία και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram.

«Μάρκους, γύρνα»

Ο Μάρκους Μπεργκ με αφορμή το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Σουηδίας απέναντι στην Ισπανία ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού έσπευσαν να του σχολιάσουν και να τον καλέσουν να επιστρέψει στους πράσινους.

Ορισμένα σχόλια μάλιστα έγραφανχαρακτηριστικά: “Ελα στον Παναθηναϊκό πάλι”, “Γύρνα πίσω στον Παναθηναϊκό, σε παρακαλώ”, “Σε παρακαλώ γύρνα στον Παναθηναϊκό Μάρκους, είσαι ο καλύτερος”, “Γύρνα πίσω”, “Γύρνα πίσω στον Παναθηναϊκό, για πάντα”.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μάρκους Μπεργκ παρά τα όσα ακούγονταν δεν πήγε στον Ολυμπιακό γεγονός που το ανέβασε κι άλλο στην εκτίμηση των οπαδών του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.