ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχασε και στο ΟΑΚΑ με… ίδιο τρόπο!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 79-78 από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, όπως έχασε και από τη Βιλερμπάν και έπεσε στο 1-2 στην Ευρωλίγκα.

Έχασε και στο ΟΑΚΑ με... ίδιο τρόπο!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 79-78 από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, όπως έχασε και από τη Βιλερμπάν και έπεσε στο 1-2 στην Ευρωλίγκα.

Παρά το γεγονός ότι είχε σε εξαιρετική μέρα τους Καλάθη και Γουάλι, ο Παναθηναϊκός ήταν εγκλωβισμένος, άστοχος (3/20 τρίποντα) και γνώρισε την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο με 79-78, πέφτοντας στο 1-2 στην Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» έχασαν με ίδιο σκορ, όπως και από τη Βιλερμπάν, αλλά και με τον ίδιο τρόπο, αφού είχαν την τελευταία επίθεση, αλλά ο Καλάθης αστόχησε.

Παρά το γεγονός ότι είχε σε εξαιρετική μέρα τους Καλάθη (23 π.) και Γουάλι (17 π.), ο Παναθηναϊκός ήταν εγκλωβισμένος, άστοχος (3/20 τρίποντα) και γνώρισε την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο με 79-78, πέφτοντας στο 1-2 στην Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» έχασαν με ίδιο σκορ, όπως και από τη Βιλερμπάν, αλλά και με τον ίδιο τρόπο, αφού είχαν την τελευταία επίθεση, αλλά ο Καλάθης αστόχησε.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.096 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι πλήρωσε την κακή μέρα των περιφερειακών, αλλά και του Τόμας (4 πόντοι). Επίσης, η ομάδα είχε μόλις 7 ασίστ, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης έπελεξε να χρησιμοποιήσει τον Παπαγιάννη μόλις 4 λεπτά στην αρχή, ενώ πολύ χρόνο δεν πήρε ούτε ο Φριντέτ.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, καταλαβαίνει κανείς ότι το τριφύλλι μπαίνει σε… κρίση από νωρίς και κανείς δεν αποκλείει τις εξελίξεις, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις στον μήνα Οκτώβριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...