Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 79-78 από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, όπως έχασε και από τη Βιλερμπάν και έπεσε στο 1-2 στην Ευρωλίγκα.

Παρά το γεγονός ότι είχε σε εξαιρετική μέρα τους Καλάθη και Γουάλι, ο Παναθηναϊκός ήταν εγκλωβισμένος, άστοχος (3/20 τρίποντα) και γνώρισε την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο με 79-78, πέφτοντας στο 1-2 στην Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» έχασαν με ίδιο σκορ, όπως και από τη Βιλερμπάν, αλλά και με τον ίδιο τρόπο, αφού είχαν την τελευταία επίθεση, αλλά ο Καλάθης αστόχησε.

Παρά το γεγονός ότι είχε σε εξαιρετική μέρα τους Καλάθη (23 π.) και Γουάλι (17 π.), ο Παναθηναϊκός ήταν εγκλωβισμένος, άστοχος (3/20 τρίποντα) και γνώρισε την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο με 79-78, πέφτοντας στο 1-2 στην Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» έχασαν με ίδιο σκορ, όπως και από τη Βιλερμπάν, αλλά και με τον ίδιο τρόπο, αφού είχαν την τελευταία επίθεση, αλλά ο Καλάθης αστόχησε.

Το τριφύλλι πλήρωσε την κακή μέρα των περιφερειακών, αλλά και του Τόμας (4 πόντοι). Επίσης, η ομάδα είχε μόλις 7 ασίστ, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης έπελεξε να χρησιμοποιήσει τον Παπαγιάννη μόλις 4 λεπτά στην αρχή, ενώ πολύ χρόνο δεν πήρε ούτε ο Φριντέτ.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, καταλαβαίνει κανείς ότι το τριφύλλι μπαίνει σε… κρίση από νωρίς και κανείς δεν αποκλείει τις εξελίξεις, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μόλις στον μήνα Οκτώβριο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου