ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιλι: «Πιο συνεπής στην άμυνα – Τρομερός ο Νικ»

Ο Τζέικομπ Ουάιλι τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να βελτιωθούν στην άμυνα. Τι είπε για τον Νικ Καλάθη.

Ουάιλι: «Πιο συνεπής στην άμυνα - Τρομερός ο Νικ»

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς στην άμυνα. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει να παίζουμε καλή άμυνα για 40 λεπτά.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουν τον καλύτερο εαυτό μας και να βρίσκουμε τρόπο να κερδίζουμε. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζουμε άμυνα. Γνωρίζω τον ρόλο μου. Θα πρέπει να μείνουμε σε αυτά που κάνει καλά ο καθένας μας και σήμερα δεν το κάναμε. 

Ο Νικ Καλάθης ήταν τρομερός σήμερα. Κάθε φορά η μπάλα πηγαίνει στα χέρια του στο τέλος όταν κάνει τέτοια εμφάνιση θέλεις να του δώσεις την μπάλα στην τελευταία επίθεση. Δεν βγάλαμε μερικές άμυνες που έπρεπε και είχαμε κάποιες κακές επιθέσεις

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.020 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξέρουμε τι είμαστε. Δουλειά μας είναι να τρέχουμε το γήπεδο και να παίρνουμε ριμπάουντ και αυτό είναι που κάναμε και κόντρα στην Αρμάνι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...