ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Δεν χάθηκε το ματς από τον Νικ- Γι’ αυτό έκατσε στον πάγκο ο Φριντέτ»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι το ματς δεν χάθηκε από τον Νικ ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που χρησιμοποίησε τον Ράϊς αντί του Φριντέτ.

Πεδουλάκης: «Δεν χάθηκε το ματς από τον Νικ- Γι’ αυτό έκατσε στον πάγκο ο Φριντέτ»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι είναι οδυνηρό να χάνουμε για δεύτερη φορά με τον ίδιο τρόπο. Το πρώτο πεντάλεπτο η Αρμάνι βρήκε λύσεις με τον Σκόλα στο “5” και με φόργουορντ. Η είσοδος του Ουάιλι και του Τζόνσον μας βοήθησε αμυντικά. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Κλειδί ήταν τα ποσοστά μας στα σουτ. Είχαμε 3/20 τρίποντα. Η Αρμάνι έβαλε δύσκολα σουτ, σε κρίσιμες στιγμές στο τέλος. Παρ’ όλα αυτά, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το ματς, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μας έδωσαν βοήθειες παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο».

Για το αν η ομάδα μπαίνει σε κρίση με αυτές τις δύο ήττες: «Στην Ελλάδα είναι συναισθηματικά τα πράγματα. Κρίση δεν υπάρχει. Πρέπει να βελτιωθούμε. Άλλα παιδιά ήρθαν μπροστά, άλλα πήγαν πιο πίσω. Δεν νομίζω όμως».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...