ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν κάναμε καλή διαχείριση όταν ήμασταν στο +7»

Ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στα λάθη και στην κακή διαχείριση που έκαναν οι πράσινοι όταν προηγήθηκαν με 7 πόντους.

«Δεν κάναμε καλή διαχείριση όταν ήμασταν στο +7»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βόβορας:

«Ο Νικ είχε βάλει 7 λέι απ και είχαν μπει, ενώ τώρα δεν μπήκε. Έτσι είναι το μπάσκετ. Όταν ο καλύτερός σου παίκτης βάζει 7 λέι απ πιο πριν είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ.

Θέλαμε να πιέσουμε τον Ροντρίγκεθ στα γκαρντ. Στα δίποντα τους βάλαμε δύσκολα κοντά στο καλάθι, αλλά έβαλαν μεγάλα σουτ τριών πόντων. Είχαν καλά ποσοστά και αυτό δυσκόλεψε την άμυνα. Αν θέλουμε να πούμε πού χάθηκε το παιχνίδι,. θα πρέπει να πούμε πως πήραμε διαφορά 7 πόντων και εκεί είχαμε λάθη στην άμυνα και κακές επιλογές στην επίθεση. Σαν ομάδα πρέπει να διαχειριζόμαστε τις διαφορές. Η διαχείριση στους 4 και στους 7 πόντους είναι που πρέπει να αλλάξει. 

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τόμας είναι ο καλύτερος παίκτης στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως η άμυνα της Αρμάνι τον διάβασε. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς όχι μόνο στην τελευταία επίθεση, αλλά και πιο πριν για να διαχειριστούμε καλύτερα τα τελευταία λεπτά. 

Είχαμε σχεδιάσει δύο επιθέσεις για την τελευταία φάση. Ο στόχος ήταν να χτυπήσουμε τον αδύναμο αμυντικό της Αρμάνι. Ο Νικ είχε πάρει τις σωστές αποφάσεις και με έναν κακό αμυντικό θέλαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να πάρει το σουτ. Πήρε το λέι απ όμως δεν βρήκε στόχο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...